sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Steaua renunta la un jucator de nationala. Becali: Sa plece, m-as bucura!

Distribuie:

Publicat:

Steaua este aproape de a renunta la inca un jucator important, un component al nationalei Romaniei fiind pe picior de plecare.

Finantatorul Gigi Becali anunta chiar ca s-ar bucura daca fundasul Paul Papp ar parasi echipa in pauza competitionala din iarna.

Latifundiarul precizeaza totusi ca Papp nu va parasi Steaua gratis, ci doar daca va fi transferat de o alta formatie.

“Papp? Sa plece! Ar fi asa o veste buna pentru mine sa aud ca pleaca in iarna. Normal ca m-as bucura sa il dau. Ce, el pleaca cu avionul, cu autocarul, asa de capul lui? Bineinteles ca mi-as lua bani pe el, asa este normal. Am zis de atitea ori ca Steaua este o afacere din care trebuie sa scot bani la rindul meu”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

In varsta de 25 de ani, Papp a ajuns la Steaua in vara anului 2014, fiind initial imprumutat de la Chievo Verona si apoi transferat definitiv.

Platit cu 18 mii de euro pe luna, fundasul dreapta a devenit a treia optiune pe acest post la Steaua, dupa Cornel Rapa si Alcenat.

In acest sezon, el a gafat incredibil in preliminariile Champions League si a fost utilizat apoi doar in meciurile mai putin importante ale Stelei.

Cu toate acestea, Papp este om de baza in lotul nationalei Romaniei, contribuind din teren la calificarea la Euro 2016.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img