joi, 28 martie, 2024

Stefan Stan incearca sa-i ajunga din nou la inima Andreei Mantea! Isi “negociaza” reimpacarea!

Distribuie:

Publicat:

Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac. Dupa ce furtuna a trecut, artistul si-ar mai fi incercat norocul, insa, din pacate, s-a ales cu … ghinion. Prezentatoarea TV i-a dat cu flit.

Andreea spune ca a avut o relatie foarte frumoasa cu Stefan si se vedea imbatranind langa el

Vedeta TV si cantaretul s-au iubit cu patos, insa dupa ce Stefan Stan a calcat stramb, cei doi si-au luat adio de la relatie. Categorica din fire, Mantea nu a putut sa treaca peste amantlac, desi isi faceau planuri de nunta, iar fostul primar al sectorului 5, Piedone, urma sa le fie nas.

La un an dupa ce s-au despartit, Stefan Stan a mai incercat sa o seduca pe Andreea Mantea, insa acest lucru a fost tinut bine ascuns, pentru ca artistul a fost refuzat din start. De atunci, abia lunile trecute cei doi s-au mai vazut in public, ba chiar au facut pe bunii prieteni.

Andreea a povestit ca a fost inselata la doua saptamani dupa ce a fost ceruta in casatorie

Dupa doar patru luni de relatie, Stefan Stan si Andreea Mantea isi faceau planuri de casatorie, insa fericirea i-a fost spulberata dupa ce s-a aflat ca artistul a avut o aventura cu Laura

“Andreea si Stefan sustin ca sunt buni prieteni, insa adevarul este altul. El inca se simte prost pentru ca a inselat-o pe Andreea si crede a pierdut o femeie importanta, o femeie cu care putea sa-si faca viitorul, care sa-l sustina.”, au declarat apropiatii, pentru CANCAN.ro.

A vrut copil cu ea, dar a facut cu altul

Stefan Stan si-a dorit mult ca Andreea sa-l faca tata, insa totul s-a terminat prea repede intre ei. Vestea ca nu a ramas insarcinata cu el l-a durut, deoarece spera ca el sa fie tatal copiilor Andreei.

“S-a bucurat pentru ea cand a aflat ca e insarcinata si ca va face un copil, dar mai ales cand a vazut cata bucurie ii da baietelul, insa are un mare regret, iar pentru asta si acum suspina.”, au mai declarat surse apropiate, pentru CANCAN.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img