vineri, 19 aprilie, 2024

Stiai ca s-a infiintat asa ceva? Exista un site care monitorizeaza deputatii

Distribuie:

Publicat:

Daca sunteti interesati sa vedeti cat de mult muncesc alesii nostri din Camera Deputatilor, de astazi puteti face acest lucru prin intermediul site-ului Multumesc.org.

Acolo puteti vedea cat de mult au lipsit deputatii in ultimele 30 sau 90 de zile sau care le-a fost rata de prezenta pe durata intregului mandat. Site-ul a fost dezvoltat de un grup de tineri profesionisti din IT care au lucrat la proiect aproape doua luni.

„Scopul site-ului este transparenta si accesibilitatea unor informatii care erau deja publice, dar greu de urmarit”, ne-a declarat Bogdan Bocse, initiatorul proiectului Multumesc.org.

Potrivit lui, pe site se face o analiza cantitativa a prezentei la vot, atat la nivel individual cat si la nivel de partid, si nu una calitativa, a activitatii desfasurate.

Din pacate, acelasi lucru nu s-a putut realiza si pentru Senat pentru ca tinerii ar fi riscat sa blocheze involuntar site-ul reprezentantilor Camerei Superioare, avand in vedere ca acesta nu este realizat nici macar dupa standardele anului 2005.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img