miercuri, 24 aprilie, 2024

Stop vanatorii speciilor protejate!

Distribuie:

Publicat:

Timp de 7 ani, guvernele ne-au ascuns practica vanatorii de trofee sub pretextul unui control al populatiei de animale salbatice protejate. Astazi, in premiera, Ministerul Mediului a facut public acest lucru si ne revine obligatia morala de a opri macelul din padurile Romaniei. Comunitatea Planteaza in Romania anunta astfel ca ne adunam cu totii Joi, ora 18:00, la Guvernul Romaniei, pentru a ne manifesta dezaprobarea fata de aceste practici ucigase. Vom porni in mars catre Ministerul Mediului si de va fi cazul, vom continua protestul si in zilele ce urmeaza.

Controlul populatiei de animale salbatice protejate trebuie facut cu singurul scop de a proteja animalele si omul, nu ca afacere lucrativa de care sa profite cativa vanatori cu interese obscure care promoveaza coruptia in sistem.

Astazi avem ultima sansa de a salva animalele de la acest macel cu interes economic.

Vino si tu in fata guvernului si cere eliminarea definitiva a coruptiei, si implicit a vanatorii de trofee. Ca prim pas, cerem inlocuirea omorului prin impuscare cu eutanasierea prin adormire.

Cerem eliminarea practicii de a se impusca cele mai frumoase animale din padure si introducerea eliminarii selective a acelor exemplare care ameninta comunitati. Eliminarea sa fie facuta doar de o echipa de specialisti a statului, cu ajutorul pustilor speciale cu tranchilizante.

Cerem refacerea procesului de numarare prin criterii obiective, transparente, de catre terti fara interese economice in vanatoare.

Astazi e ultima lor sansa. Astazi e ultima noastra sansa. Vino joi, in fata guvernului, la ora 18.
Eveniment organizat de comunitatea Planteaza in Romania.
Aici puteti accesa evenimentul de joi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img