joi, 28 martie, 2024

SUA au in vedere un plan privind separarea copiilor de parintii care intra ilegal in tara

Distribuie:

Publicat:

Secretarul american pentru securitate interna, John Kelly, are in vedere un plan privind separarea copiilor de parintii care incearca sa intre ilegal in tara via Mexic, a declarat el luni intr-un interviu acordat presei locale, relateaza DPA.

“Dati-mi voie sa incep prin a spune ca as face aproape orice pentru a descuraja cetatenii din America Centrala sa apeleze la aceasta retea foarte, foarte periculoasa care ii aduce in Statele Unite prin Mexic”, a declarat Kelly intr-un interviu acordat CNN.

Kelly a afirmat ca are in vedere aceasta masura “pentru a descuraja alte actiuni prin intermediul acestei retele extrem de periculoase”.

“Avem o experienta formidabila in a ne ocupa de minorii neinsotiti. Ii vom preda HHS (Departamentul Sanatatii si Serviciilor Umane) care face o treaba foarte buna, fie ducandu-i intr-un centru de plasament, fie dandu-i in ingrijire unei familii din SUA”, a spus el.

“Ei vor fi foarte bine ingrijiti in timp ce noi ne ocupam de situatia parintilor lor”, a mai spus el.

Intrebat daca intelege modul in care propunerea “este privita de o persoana obisnuita”, John Kelly a afirmat ca “este mai important pentru mine sa tin oamenii departe de aceasta retea ingrozitoare”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img