miercuri, 27 martie, 2024

Sucul verde care scapa ficatul de toxine

Distribuie:

Publicat:

72 de ore. Atat dureaza ca bautura aceasta sa isi faca efectul complet. Aceasta promite ca iti va curata ficatul de toxine si te vei simti mult mai bine.

Ficatul este un organ important pentru noi, asa ca ne revine datoria de a-l ingriji corespunzator. Atunci cand acesta nu mai da randament tot corpul are de suferit caci, atunci cand este incarcat de toxine, caloriile sunt arse mult mai lent si ingrasarea este aproape inevitabila.

Sucul care promite ca iti va curata ficatul de toxine poate fi facut foarte usor, cu ajutorul urmatoarelor ingrediente:

trei lamai

o cana de frunze de patrunjel (tocate bine in prealabil)

cinci tulpini de telina (gatite la abur)

sase cani de apa

10 lucruri importante despre ficat pe care trebuie sa le stii

Cum se prepara? Foarte simplu: amesteci toate ingredientele intr-un blender, apoi consuma cate doua pahare din acest suc, de trei ori pe zi, inainte de mesele principale ale zilei. Dupa cele trei zile de cura se face o pauza de 7-10 zile, dupa care se poate repeta tratamentul. Sucul ce iti curata ficatul in doar 3 zile este unul bogat in nutrienti, datorita telinei si a patrunjelului, insa contine si antioxidanti, clorofila, enzime si uleiuri. Acesta nu doar ca te va ajuta sa elimini toxinele, insa cu ajutorul lamailor acesta va dizolva si depozitele de minerale ce duc in timp la formarea pietrelor. Totodata, se pare ca acest suc nu doar ca iti curata ficatul, dar poate reduce si riscul de cancer, imbunatateste functiile sistemului imunitar si protejeaza vasele de sange.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img