joi, 18 aprilie, 2024

Sunt anuntate transferuri de senzatie la STEAUA

Distribuie:

Publicat:

Steaua a transferat in aceasta iarna nu mai putin de 9 fotbalisti, iar daca miine se va concretiza si mutarea lui Timo Gebhart, ros-albastrii ar ajunge la 10 nume noi in aceasta perioada de iarna.

Campioana Romaniei nu se opreste aici si transmite prin vocea antrenorului Laurentiu Reghecampf ca doreste sa mai transfere un fundas central si un portar.

“Vrem sa ne calificam din nou in Liga Campionilor, asa ca trebuie sa cistigam play-off-ul. Noi incercam sa aducem jucatori pe care sa ii folosim pe mai multe pozitii. Imi doresc foarte mult un jucator de talie, de 1,94 – 1,95 metri, care sa ne ajute la fazele fixe.  Momcilovici are talie pe partea stinga, pe dreapta il avem pe Ripa, noi cautam inca un fundas central, ca sa putem sa-l folosim pe Papp pe partea dreapta”, a spus Reghecampf la Digisport.   

“Daca vine un portar, acesta trebuie sa fie mult peste ce avem noi acum, sa fie numarul 1, sa ne ajute sa intram in grupele Ligii. Daca este o solutie doar pentru banca, atunci nu ne ajuta! Un portar trebuie sa aiba talie, vor fi jocuri dure in preliminariile Ligii, cu echipe puternice, genul acesta de meciuri se cistiga de multe ori din faze fixe” Laurentiu Reghecampf  Steaua i-a transferat pina acum pe: Bourceanu, Pintilii, Pirvulescu, Momcilovici, Bawab, Marica, Chitosca, Dumitras si Stefanescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img