joi, 28 martie, 2024

Sunt impreuna? Uite ce cadou i-a facut Botezatu Vicai!

Distribuie:

Publicat:

Prieteni foarte buni sau iubiti? Din ce in ce mai multe zvonuri alimenteaza aceasta intrebare referitoare la relatia dintre designerul Catalin Botezatu si Vica Blochina.

Nu este pria data cand Vica Blochina este vizuta in ipostaze tandre cu designerul Catalin Botezatu, iar oamenii speculeaza pe marginea relatiei dintre ei. Unde mai pui ca au fost si in vacanta aproape o luna impreuna in Statele Unite ale Americii si au fost nedespartiti.

Recent, Bote a facut un gest care aprinde imaginatia multora. I-a facut Vicai un cadou de peste 800 de euro.

Concret, designerul i-a cumparat blondinei o pereche de ghete aurii, semnate Roberto Cavalli, pentru care a platit peste 35 de milioane de lei.
 
Ghetele facute cadou de Bote Vicai

Sesiunea de shopping a continuat la alte branduri exclusiviste, cei doi lasand impresia celor care i-au vazut in magazine ca sunt mai mult decat prieteni.
 
Cei doi isi doresc un copil impreuna?!

Iata ce a declarat designerul, recent: “Vica este una dintre aceste femei putine. Restul sunt doar aspirine, cum le spun eu. Si eu as putea sa-i fac un copil! M-a terminat Vica, mi-ar lua toti banii cu o fetita!”. “L-am cerut de barbat in Las Vegas, dar n-a fost chip. Ne-am muta impreuna. Daca promiti ca-l duci tu pe Edan la fotbal… Marea mea iubire a fost Victor Piturca. Am facut un copil cu el. Eu imi doresc inca un copil, o fetita, cu ochii albastri”, a spus si Vica Blochina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img