vineri, 29 martie, 2024

Suporterii stelisti vor iesi in strada

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a declarat ca suporterii stelisti vor organiza manifestatii in toata tara, la 25 februarie, pentru a protesta fata de actiunile Armatei si a celor de la CSA impotriva clubului sau.

“Suporterii Stelei nu au plecat si nu vor pleca niciodata de la echipa asta. Pe 25 februarie vor fi manifestatii in toata tara, in toate prefecturile. Pe 25 februarie manifestatii la toate prefecturile din tara si in Bucuresti. O sa vedeti! Nu m-am bagat pana acum, dar o sa ma bag si eu, ca vreau ca la Bucuresti sa fie macar 30.000-40.000 de oameni”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Intrebat cine se afla la originea acestor actiuni, Becali a raspuns: “Se afla suporterii. Actiunea asta o conduce un suporter din Anglia. Astia fac toate pe Facebook. Au cam 25 de prefecturi pana acum, au obtinut autorizatii. Manevreaza totul pe Facebook. Cand se va apropia, o sa fac si eu o propaganda mai mare. Daca va fi serios protestul, o sa particip eu personal la acest protest. O sa organziez si o scena, in care sa le vorbesc suporterilor, ca sa vedem cum este in Romania”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img