vineri, 19 aprilie, 2024

Surprinzator! Ce a facut ispita Andi la scurt timp dupa ce Hannelore i-a dat papucii in Thailanda! Prietenii barbatului nu s-au asteptat niciodata la asa ceva!

Distribuie:

Publicat:

Legatura dintre Andi si Hannelore a fost una dintre cele mai urmarite pe insula amorului din Thailanda! Cei doi au parut atrasi unul de celalalt atat de mult, incat, la finalul show-ului, toata lumea ar fi jurat ca ei vor ramane impreuna pentru totdeauna.

Andi, distrus dupa ce Hannelore l-a parasit! ”S-a simtit folosit”

Din nefericire pentru ispita Andy insa, Hannelore, venita in emisiune alaturi de iubitul ei, Bogdan, nu l-a vrut pe manechin decat pentru a se distra pe insula! Drept dovada, la ultimul date, avut intr-o locatie romantica, femeia l-a tratat cu raceala si cu sentimente de…prietenie!

 Suparat ca Hannelore a procedat in acest mod, la intoarcerea din Thailanda, Andi a fost destul de suparat! De altfel, el le-a si dezvaluit prietenilor ca este dezamagit si nu trebuia sa puna suflet in aceasta poveste. ”Ne-a spus ca s-a simtit folosit de o femeie cu mai multe fete. I s-a parut urat, dar nu mai poate sa dea acum timpul inapoi. O va uita si gata, dar pana atunci, va mai trece o vreme”, au dezvaluit apropiatii ispitei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img