joi, 28 martie, 2024

SURSE:Basescu, Kovesi si Coldea vor fi AUDIATI la Parchet

Distribuie:

Publicat:

Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal dupa ce postul Romania TV a difuzat o inregistrare in care Traian Basescu vorbeste despre informatii pe care le-ar fi primit in legatura cu dosarul ICA, in care a fost condamnat Dan Voiculescu.

Avand in vedere ca procurorii s-au autosesizat, cei acuzati in aceste inregistrari vor fi chemati la audieri, informeaza surse citate de Romania TV. Este vorba despre fostul presedinte Traian Basescu, procurorul-sef al DNA Laura Codruta Kovesi si adjunctul SRI, Florian Coldea. Totodata, in fata procurorilor ar putea ajunge si judecatorul Camelia Bogdan.

“Ca urmare a vehicularii in mass media a unor informatii privind posibile imixtiuni in actul de justitie, astfel cum a rezultat dintr-o inregistrare facuta publica de fostul deputat Sebastian Ghita in care este redat un dialog intre fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu si o alta persoana,(…) in cursul zilei de astazi, 4 ianuarie 2016, la Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie, a fost inregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informatiilor facute publice prin materialul difuzat pe data de 3 ianaurie 2017 pe postul Romania TV. In aceasta inregistrare, Traian Basescu relata despre informatiile pe care le primea in legatura cu cauze judiciare aflate in curs de solutionare”, transmite Parchetul General.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img