vineri, 29 martie, 2024

Tanar batut si lasat incosntient pe o strada din municipiul Vaslui dupa o seara de club

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au probat activitatea infractionala a unui tanar  de 19 ani, din comuna Cozmesti, judetul Vaslui, banuit de comiterea unei infractiuni de lovire sau alte violente.

In noaptea de 25/26 decembrie 2019, ora 04:45, o patrula de ordine publica din cadrul Politiei Municipiului Vaslui, aflata in exercitarea atributiilor de serviciu, a identificat, pe strada  Decebal, un barbat cazut pe trotuar, inconstient, care prezenta leziuni la nivelul fetei. A fost solicitat un echipaj de ambulanta care a preluat persoana vatamata, aceasta fiind trasportata pentru ingrijiri medicale la Spitalul Judetean Vaslui.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit identitatea persoanei vatamate,  un barbat de 24 de ani din comuna Poienesti, judetul Vaslui. Totodata au stabilit si faptul ca, persoana vatamata si-a petrecut noaptea intr-un club din municipiul Vaslui, unde a consumat bauturi alcoolice.  Spre dimineata a parasit incinta clubului, iar la iesire a avut un schimb de replici cu un alt barbat, care i-a aplicat o lovitura cu pumnul in zona fetei.

 Din concluziile preliminare ale raportului de expertiza medico-legale emis de catre Serviciul de Medicina Legala Vaslui, a rezultat ca persoana vatamata a suferit, urmare a agresiunii, o dubla fractura de mandibula care necesita 45-50 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

Politistii vasluieni au identificat persoana banuita de comiterea agresiunii in persoana unui barbat de 19 ani din Cozmesti, judetul Vaslui. Acesta a fost plasat in sub control judiciar .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img