vineri, 19 aprilie, 2024

Tanar cu permis fals de conducere descoperit la volan in Albita-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa  efectuează cercetări cu privire la un tânăr cu cetăţenie R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, deşi nu era posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul din R. Moldova I.G., în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism marca Mitsubishi, înmatriculat în Italia.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră de I.G., colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. În urma verificărilor efectuate s-a mai constatat că I.G. nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat permisul de conducere prin intermediul unui cetăţean din Iaşi, ale cărui date nu le cunoaşte, contra sumei de 50 de euro și că este prima dată când conduce un autovehicul pe drumurile publice şi când foloseşte documentul, deşi ştia că este fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz fals şi conducere unui vehicul fără permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img