joi, 25 aprilie, 2024

Tanara mamica, luata la bataie in gradinita, in timpul sedintei cu parintii. A dat-o cu capul de pereti, sub ochii a zeci de copii ingroziti

Distribuie:

Publicat:

Incident socant la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o gradinita din Bistrita. O mamica a fost batuta de tatal copilului ei chiar in timpul sedintei cu parintii, prilejuita de deschiderea noului an scolar.

Parintii s-au separat in urma cu cativa ani, iar copilul a fost incredintat spre crestere si educare mamei, tatal avand drept de vizitare si de a petrece timp cu copilul dupa un program stabilit de tribunal. Din pacate, despartirea de mama copilului nu a fost acceptata niciodata de tata, care nu ezita, ori de cate ori are ocazia, sa-i aplice acesteia cate o corectie fizica.

Marturie stau cateva certificate medico-legale si plangeri la Politie.

Mama a incercat sa obtina un ordin de restrictie pentru a scapa de violente, mai ales de cele fizice, care s-au petrecut de prea multe ori sub ochii inspaimantati ai copilului. Din pacate, judecatorii au decis ca nu este nevoie de asa ceva, astfel incat violentele au continuat, ultimul episod fiind la sfarsitul saptamanii trecute, chiar la gradinita, la sedinta cu parintii.

Incurajat de lipsa de reactie a cadrelor didactice, dar si a parintilor, dupa ce mama a iesit din sala de clasa, tatal a ajuns-o din urma pe hol si a izbit-o cu capul de perete.

Mai departe, scena violenta a continuat in curtea gradinitei, sub ochii a zeci de parinti si copii.
Revoltator este faptul ca nimeni nu a intervenit, relateaza bistriteanul.ro. Disperata ca nimeni nu-i ia apararea, iar tatal ii smulgea copilul din maini, femeia a fost cea care a sunat la Politie si a cerut ajutorul oamenilor legii.

Doua echipaje de Politie au intervenit, iar individul s-a ales cu o amenda de 1000 lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Grav este faptul ca a doua zi, scriu jurnalistii bistriteni, mama a fost avertizata de conducerea gradinitei sa-si rezolve problemele si astfel de scene sa nu mai aiba loc, altfel copilul urmand a fi dat afara din unitatea de invatamant.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img