joi, 25 aprilie, 2024

Tatal primei victime – ce mesaj avea scris pe palma criminala de la metrou

Distribuie:

Publicat:

Tatal tinerei care a fost prima vizata de atacul criminalei de la metrou a relatat modul in care s-a petrecut incidentul din care fiica sa a scapat cu viata

”Aproape doua ore am stat ca sa-mi ia declaratia, pentru ca in fata mea era o doamna cu un copil, ii spunea politistului ca si-a uitat geanta. Politistul a venit si ne-a intebat, i-am spus ca a fost impinsa in fata metroului. Nu a crezut din prima. Trebuia sa-i ia declaratia doamnei.

In jurul orei 19.00 am putut da declaratii. Are 22 de ani, a facut handbal. A venit in spatele ei, pur si simplu a impins-o. Ea a crezut ca este o gluma a unei prietene si in secunda in care a intors capul. Cand si-a dat seama ca nu e gluma, a pus dreptul in fata si l-a stopat. A opus rezistenta si a reusit sa se salveze. Atunci a sarit lumea si a reusit sa fuga. Toate acestea s-au intamplat la 10 metri in fata metroului. Era prima victima si poate nu mai era a doua. Mai avea un centimetru si depasea, deja era piciorul in aer”, a declarat barbatul, la Antena 3.

”Au sarit cativa cetateni si au intrebat-o: Ce ai doamna, ce ai cu ea. Si ea spunea: Nu ca mi-a furat banii, mi-a luat banii, ca sa se victimizeze. Si atunci cativa cetateni au intrebat-o: I-ai luat tu banii? Si fiica mea a spus: Nu va uitati cum arat eu si cum arata ea?

Agresoarea arata spre buzunarul ei si spunea: Mi-a luat banii, mi-a luat banii, tot repeta ea. Apoi a venit metroul, persoanele au urcat in metrou, fiica mea a urcat si ea de frica si atunci a realizat ce s-a intamplat, a izbucnit in plans, a mers la cabinetul stomatologic, nu a ajutat-o nimeni. Agresoarea a ramas pe peron.

Ne-am uitat pe filmari si agresoarea se plimba foarte linistita pe peron catre iesire cu telefonul la ureche. Am inteles de la politie ca i-ar fi gasit scris in palma, daca nu ma insel: ”Am facut-o, dar am confundat-o”. Asa au gasit scris in momentul in care au arestat-o. Putea fi vorba despre fata noastra sau despre cealalta”, a mai spus acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img