joi, 18 aprilie, 2024

Taximetristii au PROFITAT de TRAGEDIA de la Bamboo: Le-au cerut sume ENORME ranitilor

Distribuie:

Publicat:

Au existat si persoane care si-au frecat palmele de bucurie in timpul momentelor de groaza de la Clubul Bamboo! Salvati in ultima clipa si plini de spaima, ranitii au fost taxati de taximetristi cu sute de lei! Pentru o cursa! Acestia le-au cerut chiar si patru sute de lei pentru a-i duce la cel mai apropiat spital sau acasa!

Toata nebunia s-a declansat in momentul in care petrecaretii au inceput sa observe ca fumul gros inunda rapid una dintre halele in care se bea si se dansa. Cu gandul la nenorocirea din Colectiv, tinerii au facut orice pentru a se salva din calea flacarilor ucigase: s-au calcat in picioare si chiar au sarit de la inaltimea teraselor clubului. Unii au aterizat in apele reci ca gheata ale Lacului Tei, altii pe pamantul acoperit de zapada, cu picioarele lovite. Intr-un efort supraomenesc, cele cateva sute de clienti au reusit sa iasa din halele care pana la urma s-au prabusit sub muscatura limbilor de foc.

Regrupati in exterior, cei mai multi dintre ei raniti, degerati si extrem de panicati, au fost preluati de salvatori – pompieri, jandarmi, politisti si medici -, si dusi la trei spitale din Capitala: Floreasca, Pantelimon si Elias. In total 44 de persoane ranite, dintre care sase ceva mai grav, potrivit Libertatea.

In acele clipe nebune, ca la un semn, si-au facut aparitia pe aleile din apropierea clubului mai muti taximetristi. Dar nu ca sa-i ajute pe bietii oameni asa cum ar fi fost normal, nu ca sa faca o cursa doar din omenie, ci pentru a-i jecmani pe raniti! Martorii care au asistati inmarmuriti la acele scene halucinante vorbesc despre ”negocieri” care intreg orice imaginatie.

”Am iesit in strada cand am auzit zgomotele de la sirene si tipetele tinerilor. Unii erau uzi pana la piele, altii erau raniti. Toti erau speriati. Umblau bezmetici dintr-o parte-ntr-alta. Nu aveam cu ce sa-i ajut… Atunci au aparut niste taximetristi care le cereau pentru o cursa cate 200-300 de lei si chiar patru sute de lei! Nu-mi venea sa cred ce vad si ce aud! Taximetristii le ziceau sa se stranga mai multi la o masina ca sa poata sa platesca”ne-a povestit unul dintre cei care locuiesc in apropierea clubului mistuit de flacari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img