joi, 28 martie, 2024

Testul lui Dalai Lama: Raspunde la aceste 3 intrebari simple si afla ce fel de om esti

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre cele mai cunoscute teste de personalitate i-a fost atribuit lui Dalai Lama. Il faci rapid, iar la final, trebuie sa iti pui o dorinta. Testul lui Dalai Lama este cunoscut in toata lumea, chiar daca nu exista dovezi clare ca liderul spiritual tibetan ar fi autorul sau, potrivit cuisineandhealth.com. Multe persoane sustin ca dorintele le-au fost indeplinite, dupa rezolvarea lui. Nu exista raspunsuri corecte sau gresite, trebuie doar sa fie sincere. La final, vei afla ce fel de persoana esti si care sunt prioritatile tale, de care poate nu esti constienta.

Inainte sa incepi testul, pune-ti o dorinta si incearca sa o vizualizezi. Fii corecta si nu trage cu ochii la raspunsuri. Deschide-ti mintea si raspunde foarte sincer. Ia o foaie si un creion si scrie primul raspuns care iti vine in minte. Nu ai voie sa te razgandesti sau sa revii asupra intrebarilor.

Daca ti-ai pus dorinta, poti incepe.

1. Scrie pe foaie animalele de mai jos, in functie de preferintele tale:

Vaca.

Tigru.

Oaie.

Cal.

Porc.

2. Scrie cate un cuvant care descrie urmatoarele:

Caine.

Pisica.

Soarece.

Cafea.

Mare.

3. Mai jos ai cinci culori. Fiecare trebuie atribuita unei persoane care este importanta pentru tine si care te cunoaste:

Galben.

Portocaliu.

Rosu.

Alb.

Verde.

4. Scrie numarul tau preferat si ziua preferata din saptamana.

Prima intrebare reprezinta prioritatile tale in viata. Vaca reprezinta cariera, tigrul inseamna mandria, oaia – dragostea, calul – familia, iar porcul – banii.

A doua intrebare spune cate ceva despre personalitatea ta si a celor dragi. Descrierea cainelui reprezinta personalitatea ta. Pisica se refera la partenerul tau, soarecele, la a dusmanilor tai, cafeaua reprezinta viata ta amoroasa, iar marea, felul in care iti traiesti viata.

A treia intrebare iti arata ce inseamna cei dragi pentru tine. Persoana pe care ai asociat-o cu galbenul va fi mereu in mintea ta.

Portocaliul este pentru cel pe care il consideri un prieten adevarat. Rosu, pentru cineva pe care iubesti cu adevarat, albul, sufletul tau geaman, iar verdele, persoana de care iti vei aminti toata viata.

Numarul pe care l-ai notat reprezinta numarul de persoane pe care le poti pune sa faca testul, iar ziua trecuta pe foaie va fi momentul in care ti se va indeplini dorinta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img