vineri, 29 martie, 2024

Toate femeile trebuie sa stie asta: Iata cel mai simplu mod prin care verifici daca ai candida!

Distribuie:

Publicat:

Candida albicans este o specie de fungi care se înmulteste, migreaza si elibereaza toxine, si are ca simptome problemele intestinale, alergiile, disfunctiile hormonale, afectiunile cutanate, durerile articulare si musculare, aftele, tulburarile emotionale etc, dintre care multe sunt asociate cu alte boli si sunt adesea diagnosticate gresit.

Candida este prezenta la peste 50% din populatie (femei, barbati si chiar copii) fara a provoca insa simptome de boala si poate fi localizata la diferite niveluri: cavitate bucala; tract gastro-intestinal; traiectul genito-urinar; vagin.

Aceasta este cea mai simpla metoda de a afla daca sunteti sau nu infectat cu aceasta ciuperca. Asadar, puneti seara un pahar cu apa pe noptiera unde dormi.Dimineata cand te trezesti, scuipa in pahar. Dar nu te forta sa aduni scuipat ci elimina doar ce ai, chiar daca este foarte putin. Lasa sa stea 2 minute dupa care analizeaza continutul la lumina. Daca scuipatul ramane la suprafata sau se dizolva esti bine. Daca apar prelungiri ale scuipatului in jos, ca niste picioare, este un indicator pozitiv ca ai candida, potrivit secretele.com.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img