vineri, 29 martie, 2024

Totul a iesit la iveala. Un mare actor vorbeste despre relatia cu Andreea Esca

Distribuie:

Publicat:

Vedeta a facut marturisiri incendiare despre prima relatie de dragoste! Alexandru Arsinel a confirmat si a oferit amanunte. 

Vedeta PRO a marturisit ca a avut o idila cu fiul reputatului actor Alexandru Arsinel, Bogdan Arsinel, cand era in clasa a IX-a la liceu.

Povestea de dragoste dintre cei doi s-ar fi desfasurat pe toata durata liceului, intre clasa a IX si a XII-a.

“Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasa, care a durat pana la sfarsitul liceului.

Imi placea foarte mult pentru ca era unul dintre cei mai buni baschetbalisti si pentru ca dansa foarte bine. La petreceri era un adevarat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescenta, are un sfarsit si fiecare a luat-o pe alt drum.

A facut Facultatea de Constructii si construieste lucruri frumoase in tara. S-a casatorit, are si el doi copii. Este un om implinit si imi pare foarte bine pentru el”, a spus Andreea Esca.

Actorul Alexandru Arsinel a oferit amanunte despre aceasta relatie

„Da asa este, au avut o relatie in perioada liceului. Niciodata nu am comentat relatiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este ca erau doi copii frumosi.

Baiatul meu era mare vedeta la baschet, avand 1,90 m, iar ea era Miss in liceu. Au avut o relatie frumoasa in care s-au iubit, asa cum fiecare am avut in tinerete o relatie de iubire.

Andreea, la acea vreme, era o fata minunata si foarte draguta. Avea o frumusete care apartine tineretii”, a explicat acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img