miercuri, 27 martie, 2024

Totul despre laminarea genelor, procedura care poate transforma chiar si cele mai scurte gene

Distribuie:

Publicat:

Laminarea genelor este o tehnica noua si neinvaziva. Acest tratament indeseste genele cu 30%. In urma tratamentului vei avea genele mai groase, mai dese, mai lungi si mai curbate. Daca optezi pentru laminarea genelor nu vei mai fi nevoita sa porti mascara, gene false sau extensii.

Totul despre laminarea genelor, procedura care poate transforma chiar si cele mai scurte gene. Vei ajunge in salon si, in primul rand, vei primi o consiliere despre genele tale: aspect, lungime, grosime naturala. Apoi, vei lua loc pe patul cosmeticienei si intr-o ambianta placuta cu muzica relaxanta, va incepe procesul de laminare. Dupa curatarea genelor naturale, se va aplica forma siliconica, ce va face ca genele tale sa aiba curbura pe care tu o doresti, astfel incat, aspectul lungimii lor sa creasca considerabil. Apoi, se va aplica tratamentul regenerant si restructurant pentru genele tale – un produs 100% natural, ce va hidrata in profunzime geana, iar serul pentru accelerarea cresterii implantat adanc in structura firului de par, astfel incat, genele tale sa creasca frumos si sanatos!

Totul despre laminarea genelor, procedura care poate transforma chiar si cele mai scurte gene. Binenteles ca acest tratament trebuie sigilat pentru ca efectul sau sa fie de lunga durata. Tratamentul de regenerare si sigilantul vor creste volumul genei tale, atat in grosime cat si in lungime, cu pana la 30%! Si pentru ca aspectul sa fie perfect, se va aplica si o vopsea naturala cu uleiuri esentiale pentru o nuanta intensa si seducatoare a genelor tale! La final, vei avea impresia ca ai aplicat cal mai bun rimel folosit vreodata sau ca ai aplicat gene false, atat de spectaculos si uniform este rezultatul!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img