joi, 18 aprilie, 2024

Tradare rusinoasa intr-o comuna din Vaslui: “ PNL a murit astāzi in comuna Banca, e rusinos sa …..

Distribuie:

Publicat:

In sedinta de Consiliu Local  Banca din data de 21 septembrie 2017 s-a supus votului proiectul de hotārare privind demiterea viceprimarului comunei, Daniel Alexandru (PSD), proiect initiat de consilierii PND (4), ALDE (1) si PNL ( 2).

   Initiativa  privind demiterea viceprimarului comunei Banca a obtinut 9 voturi pentru demitere, 4 impotrivā si o abtinere. Impotriva proiectului au votat si 2 consilieri locali apartinand partidului care a initiat aceasta hotarare. Este vorba de  Stamatin Andrei si Vitā Marian, ultimul  recunoscand in fata plenului cā a votat impotriva demiterii viceprimarului social-democrat.

Pentru demiterea „ mainii drepte a primarului” era nevoie de 10 voturi din partea celor 14 consilieri validati, iar cel care ar fi trebuit sa ii ia locul era Turcanu Cristian, consilier local PNL.

 Guzganu Gheorghitā presedinte PND a declarat ca „  am initiat acest proiect deoarece doream sā vedem cat de mult s-a pesederizat Partidul National Liberal in comuna Banca, iar dacā Organizatia Judeteanā a PNL nu va lua masuri impotriva celor care au fācut jocurile PSD, inseamnā cā sprijinā politica PSD.”

Petcu Alin, consilier PND, a avut si acesta un punct de vedere: “  PNL a murit astāzi in comuna Banca, e rusinos sa votezi ca PSD in dauna unui consilier PNL”.

„ Oamenii care fac politica PSD sā demisioneze din PNL si sā meargā sā se inscrie in PSD „ a fost punctul de vedere a lui Nechifor Gigi.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img