joi, 28 martie, 2024

TRAGEDIE in Australia! Un avion s-a prabusit in Melbourne! Nu exista SUPRAVIETUITORI

Distribuie:

Publicat:

Un mic avion cu cinci persoane la bord s-a prabusit astazi, aparatul lovind un centru comercial din apropiere de Melbourne, in sudul Australiei, au anuntat autoritatile. Nu exista supravietuitori. Aparatul “a lovit cladirea intr-o minge uriasa de foc”, a declarat un martor.  Avionul, un Beechcraft, a deviat curand dupa decolarea de pe aeroportul Essendon, aproape de Melbourne, si s-a prabusit in centrul comercial DFO, de langa aeroport. 

“Este vorba de un accident foarte, foarte tragic”, a declarat presei Lisa Neville, ministru al politiei statului Victoria, a carui capitala este Melbourne. “Un avion usor, inchiriat pentru un zbor, a lovit centrul comercial DFO, la Essendon”, a spus aceasta. 

Imaginile difuzate in direct de televiziuni aratau flacari si importante daune produse centrului comercial si imobilelor vecine. O coloana de fum negru se ridica de la locul accidentului.  Cauza accidentului nu a fost inca determinata. Seful politiei statului Victoria, Mick Frewen, a declarat ca principala ipoteza a anchetatorilor era “o pana de motor”. 

Sursa: Agerpres

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img