joi, 28 martie, 2024

Tragediile care i-au unit pe Cristi Borcea si Valentina Pelinel! Amandoi au avut cate un frate care a murit prematur! Fratele Valentinei a fost botezat Cristian, la fel ca Borcea

Distribuie:

Publicat:

Se poate spune ca decesele fratilor sunt tragediile care i-au unit pe Cristi Borcea si Valentina Pelinel.

Acestea sunt tragediile care i-au unit pe Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Cristi Borcea s-a nascut intr-o familie de tarani din satul gorjean Valea Boului, iar presa a relatat ca in copilarie a fost afectat de disparitia prematura a unui frate, care a murit cand era mic, rapus de o boala nemiloasa. Intr-un interviu pentru Adevarul, Cristi Borcea recunostea lipsurile din relatia cu parintii si cu rudele apropiate: ”Spre nesimtirea mea, ma vad cu ele cam la 2-3 luni. Mai am doua surori si un frate care a murit. Cu surorile ma vad mai rar. Pe toti insa ii ajut cat de mult pot!”.

Tragediile care i-au unit pe Cristi Borcea si Valentina Pelinel: "N-a apucat sa traiasca decat zece zile si a murit”

Borcea nu a mai vorbit vreodata despre fratele sau, semn ca a fost foarte afectat de tragicul eveniment. Si familia Valentinei Pelinel, actuala sotie a lui Borcea, a trecut printr-o drama similara. Pelinel a povestit ca fratele ei, care ar fi trebuit sa fie botezat cu numele de Cristian, s-a nascut prematur, la sapte luni, in decembrie 1979. Fratele ai a trait doar 10 zile, apoi a trecut in nefiinta. “S-a nascut cu un an inaintea mea, tot in decembrie, prematur, la sapte luni. N-a apucat sa traiasca decat zece zile si a murit”, a povestit Valentina.

Tragediile care i-au unit pe Cristi Borcea si Valentina Pelinel: "Nu am fost niciodata la mormantul lui"

Nu mai e un secret care sunt tragediile care i-au unit pe Cristi Borcea si Valentina Pelinel. „Si eu m-am nascut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emotii si cu mine. Durerea a fost foarte mare, ne e greu sa vorbim despre asta. Nu am fost niciodata la mormantul lui, nu am vorbit niciodata cu mama despre asta. Il chema Cristian, pentru ca se nascuse inainte de Craciun, dar n-a apucat sa fie botezat”, a mai dezvaluit Valentina Pelinel.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img