joi, 28 martie, 2024

TRAGIC: O elevă de la un liceu din Barlad, a murit în urma unui accident rutier!

Distribuie:

Publicat:

 

Raluca Noaca, de doar 15 ani s-a stins joi, 10 ianuarie, la Spitalul Municipal de Urgenta "Elena Beldiman" din Barlad, dupa ce a fost victima unui accident de circulatie provocat de un incepator.

 

Pe Raluca majoritatea barladenilor o cunosc dupa ce a castigat de curand titlul de Miss Boboc al Colegiului Tehnic "Alexandru Ioan Cuza".

 

Tanara, impreuna cu un prieten de-al ei in varsta de 18 ani, s-au urcat in masina mortii miercuri seara, pe raza localitatii Perieni. Tanarul, lipsit de experienta dar si din pricina vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat cu autoturismul intr-un cap de pod, apoi au fost proiectati in poarta unui camin cultural si au revenit pe carosabil.

 

Pentru a o scoate pe Raluca dintre fiare a fost necesara prezenta unui echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, deoarece ea ramasese incarcerata.

 

Adolescenta a ajuns la spital in coma si a fost supusa de indata unei interventii chirurgicale.

 

Medicii au facut tot ce s-a putut pentru ea insa chiar si asa erau rezervati in fata sanselor de viata. A doua zi la pranz, tanara s-a stins.

Soferul a fost transportat si el la un spital din Iasi , starea lui fiind una stabila. Pe numele acestuia politistii au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img