marți, 16 aprilie, 2024

Traian Basescu a DEMISIONAT din fruntea PMP: “Sincer cred ca mi-am atins obiectivul politic”

Distribuie:

Publicat:

Traian Basescu a anuntat pe Facebook ca a decis sa demisioneze din functia de presedinte al PMP. El a sustinut ca isi incheie “misiunea politica” in fruntea acestei formatiuni si ca va declansa “procedurile de predare a stafetei”.

Sincer cred ca mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou si mi-am incheiat si misiunea politica in fruntea Partidului Miscarea Populara.

In 2014 Partidul Miscarea Populara a reusit sa intre in Parlamentul European.

La legislativele din 2016 Partidul Miscarea Populara a reusit sa intre in Parlamentul Romaniei .

Exista o osatura sanatoasa a partidului, pe care o noua generatie de politicieni sa poate sa construiasca un partid puternic.

Eu consider ca de azi, incepand cu reluarea lucrarilor Parlamentului, mi-am incheiat mandatul in functia de presedinte al PMP si voi declansa imediat procedurile de predare a stafetei catre cei care trebuie sa preia responsabilitatea evolutiei partidului.

Sa avem zile bune.

PS-sa nu intelegeti gresit, voi ramane senator PMP si membru al acestui partid, dar cei care vor conduce partidul pentru alegerile din 2019-2020 trebuie sa-l preia de pe acum. Chiar evolutia politica din tara, cere oameni noi”, a scris Basescu pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img