marți, 23 aprilie, 2024

Traian Basescu: Primaria trebuie sa il dea in JUDECATA pe Klaus Iohannis

Distribuie:

Publicat:

Fostul sef al statului a afirmat duminica seara ca primaria Sibiu ar trebui sa deschida un proces civil impotriva actulalului presedinte Klaus Iohannis.
 
Traian Basescu a afirmat, duminica, la postul B1, ca daca ar fi in locul primarului de la Sibiu ar deschide proces civil impotriva familiei Iohannis pentru recuperarea banilor din momentul in care casa din centrul municipiului Sibiu a intrat in posesia familiei prezidentiale, precizand ca daca Primaria nu va face acest lucru va fi responsabila pentru ca ”este obligatia din lege sa-si recupereze banii care i se cuveneau”, anunta news.ro. ”In locul Primariei Sibiu care, daca n-o va face, va fi raspunzatoare, as deschide imediat un proces cu familia Iohannis de recuperare a banilor care mi se cuvin pentru ca, acum, cladirea a revenit in domeniul privat al Primariei Sibiu”, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu.
El a adaugat ca Iohannis ar trebui sa plateasca banii catre primaria din Sibiu de la momentul in care a dobandit casa. ”Ca primar, eu asta as cere. De atunci eu am pierdut ca Primarie uzufructul acelei cladiri. Problema s-ar rezolva cu un proces civil, nu penal”, a aratat liderul PMP.

Basescu a subliniat ca este primaria este responsabila pentru recuperarea banilor si ”mai devreme sau mai tarziu, o institutie care nu cere recuperarea banilor care i se cuvin, plateste. Este responsabila, este obligatia din lege sa-si recupereze banii care i se cuveneau”, a subliniat fostul sef de stat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img