marți, 16 aprilie, 2024

Traian Berbeceanu, prima reactie dupa ce a fost numit sef de cabinel al ministrului de Interne: ‘Va fi bine! Doamne ajuta!’

Distribuie:

Publicat:

Traian Berbeceanu spune că propunerea lui Marcel Vela de a-l numi șef de cabinet al ministrului de Interne îl onorează și îl responsabilizează, subliniind că va urma o perioadă cu multă muncă, însă se bazează pe sprijinul profesioniștilor din Poliția Română.

„Propunerea domnului ministru Marcel Vela mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură! Va fi nevoie de multă muncă și multă determinare. Și ne vom baza pe sprijinul tuturor profesioniștilor din Poliția Română! Va fi bine! Doamne ajută!”, a scris pe Facebook Traian Berbeceanu.

Marcel Vela a anunțat, joi, că fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba, Traian Berbeceanu, va fi numit șef de cabinet al ministrului de Interne.

În 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanță într-un dosar, fiind găsit nevinovat pentru faptele de luare de mită, sprijinire grup infracţional organizat, spălare de bani, fals în declaraţii, fals sub semnătură privată, complicitate la delapidare, fapte de care l-au acuzat procurorii DIICOT în 2013.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img