vineri, 19 aprilie, 2024

Tratament pentru grasimea abdominala

Distribuie:

Publicat:

Grasimea abdominala, sau asa-numita burtica, incomodeaza deopotriva femeile si barbatii. Deseori, nici cu regimuri indelungate de slabire si nici cu exercitii fizice nu reusim sa scapam de burtica. Dar pentru a putea elimina grasimea abdominala trebuie sa stim mai multe, nu sa ne limitam la cura de slabire si la abdomene. Grasimea abdominala ridica mai multe riscuri de sanatate decat orice alt tesut adipos din organism. Acumularea de grasime la nivelul abdomenului ridica mai multe riscuri asupra sanatatii decat grasimea de pe solduri sau pulpe. Grasimea abdominala este asociata cu probleme grave de sanatate, precum bolile de inima, atacul vascular-cerebral si diabetul zaharat de tip 2. 

Acumularea de grasime la nivelul abdomenului ridica mai multe riscuri asupra sanatatii decat grasimea de pe solduri sau pulpe. Grasimea abdominala este asociata cu probleme grave de sanatate, precum bolile de inima, atacul vascular-cerebral si diabetul zaharat de tip 2.
 
Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 1 lingura de radacina de papadie, 1 lingura de ghimbir proaspat ras, un praf de scortisoara, 5 frunze de menta, 1 cana si 1/2 de apa, 2 linguri de miere

Este o reteta simpla pentru un remediu pe care trebuie sa il consumi de trei ori pe zi, trei zile pe saptamana. Prima „doza” trebuie administrata dimineata, inainte de micul dejun, imediat dupa trezire. Bea lichidul cald, pe stomacul gol. Este important ca toate ingredientele sa fie proaspete. Aceste plante sunt usor de gasit, deci procurarea lor nu ar trebui sa fie o problema. Ai grija sa folosesti intotdeauna radacina papadiei, intrucat, asa cum am mai spus deja, aceasta este sectiunea plantei care ajuta la slabit.

A doua „doza” trebuie luata dupa masa de pranz, deoarece faciliteaza digestia si detoxifica organismul. A treia si ultima doza se ia chiar inainte de culcare. Nu uita sa o bei mereu calda – nici foarte fierbinte si nici rece. Pe langa celelalte beneficii oferite, combinatia dintre miere, menta si ghimbir te ajuta sa dormi mai bine. Acest ceai nu este bun doar pentru a reduce grasimea, este un tonic extraordinar pentru organism si un remediu pentru aparatul digestiv.

Tot ce trebuie sa faci este sa prepari acest ceai, folosind o cana si jumatate de apa. Cand aceasta da in clocot, lasa plantele la infuzat timp de 10 minute. Apoi toarna lichidul intr-un vas de sticla si lasa-l sa sa raceasca pana ajunge la temperatura camerei. Bea cate o treime din cantitatea totala de ceai de trei ori pe zi si repeta tratamentul de trei ori pe saptamana. În acest fel, vei reusi sa scapi treptat de grasimea suparatoare de pe abdomen.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img