joi, 25 aprilie, 2024

Trateaza pietrele la rinichi cu seminte de pepene rosu!

Distribuie:

Publicat:

Samburii de pepene rosu contin zinc, fier, omega 6, proteine si fibre care se absorb usor. Pe langa efectul antioxidant, samburii consumati ca atare sunt diuretici. Daca ai pietre la rinichi, poti incerca o cura din seminte uscate. Se piseaza si se amesteca cu ulei de masline. Se iau 2-3 linguri pe zi, dimineata, pe stomacul gol, timp de 10 zile, de trei ori pe luna.

Semintele de pepene verde sunt foarte bogate in proteine, in 150 de grame de seminte uscate sunt 30,6 grame de proteine ceea ce reprezinta 61 la suta din valoarea zilnica recomandata. Proteinele din semintele de pepene verde contin aminoacizi esentiali, printre care cei mai importanti sunt: arginina, care are capacitatea de a regla tensiunea arteriala si de a ameliora suferintele arterelor mici. Semintele contin si triptofan, acid glutamic, si lizina.

Cel mai surprinzator lucru care poate sa fie spus despre seminte de pepene rosu este cantitatea de grasimi sanatoase pe care acestea le contin. In 150 de grame de seminte uscate, sunt 51 de grame de grasimi monosaturate, grasimi polinesaturate, si omega 3 si omaga 6.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img