marți, 16 aprilie, 2024

Trei autoturisme radiate din circulatie, depistate in trafic de politistii de frontiera vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera vasluieni au intocmit lucrari penale pe numele a trei barbati care conduceau autoturisme inmatriculate in state ale U.E., ce figurau in bazele de date ca radiate din circulatie de autoritatile statelor respective.

In data de 7 august, in jurul orei 03.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Falciu/ judetul Vaslui, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza orasului Murgeni, un autoturism marca marca Skoda Octavia, inmatriculat in Spania, condus de cetateanul roman Cristi C., in varsta de 21 de ani.

„La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca autoturismul figureaza ca radiat din circulatie de catre autoritatile din Spania incepand cu data de 27.08.2014 si ca la data de 07.08.2015 nu figura cu asigurare de raspundere civila auto valabila.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Duminica,9 august, in P.T.F. Albita, s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a iesi din tara, Vitalie C., cu cetatenie R. Moldova, in varsta de 38 de ani, conducand un autoturism marca Opel, inmatriculat in Germania si Ivanovich M., cu dubla cetatenie R.Moldova si Bulgaria, in varsta de 31 de ani, conducand un autoturism marca BMW, inmatriculat in Belgia.

La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la valabilitatea inmatricularii autoturismelor, s-au efectuat verificari suplimentare in urma carora s-a constatat ca autoturismul marca Opel este radiat din circulatie de autoritatile din Germania in data de 07.08.2015, iar autoturismul marca BMW este radiat din circulatie de autoritatile din Belgia incepand cu data de 20.04.2015.
Politistii de frontiera vasluieni au intocmit celor trei barbati lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img