vineri, 19 aprilie, 2024

Tristan Tate, scarbit de romance: „Prostituate. Prostituate peste tot”

Distribuie:

Publicat:

De cand s-a despartit de Bianca Dragusanu, Tristan Tate este intr-o continua ”vanatoare” si nu pare sa aiba prea mult noroc la femei. Dezamagit de asta, el a scris un mesaj pe Instagram care cu siguranta va fi taxat de multe romance care il urmaresc.

Tristan Tate nu duce lipsa de admiratoare, dar se pare ca dupa despartirea de Bianca Dragusanu niciuna nu a fost pe placul lui. A fost surprins prin oras alaturi de multe ”feline”, inclusiv alaturi de cantareata Otilia Bilionera, dar nu s-a concretizat nimic.

Dezamagit, fostul luptator a scris un mesaj ofensator pe Instagramul lui care cu siguranta nu va scapa netaxat de femeile care il urmaresc.

”Incerc sa-mi gasesc o iubita in Bucuresti. Prostituate. Prostituate peste tot”, a scris acesta, in vreme ce a deschis un poll de vot, pentru ca cei care il urmaresc sa decida daca are sau nu dreptate.

Tristan a mai avut recent o reactie controversata pe internet. Fostul partener al Biancai Dragusanu a tunat si a fulgerat pe pagina lui oficiala de Facebook, unde si-a exprimat o dorinta la adresa celor care, dupa un timp se decid sa renunte la cainele sau cainii pe care i-au avut. El a scris un mesaj transant in limba engleza: “If you own a dog and then abandon it or put it in a shelter I hope that you die (n.r.: Daca ai un caine si apoi il abandonezi sau il duci intr-un adapost, sper ca vei muri)”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img