joi, 28 martie, 2024

Truc mai putin stiut pentru a alunga sughitul

Distribuie:

Publicat:

Sunt remedii foarte simple care te pot ajuta sa scapi de sughit. Unul dintre acestea este si mararul pe care il poti cumpara din orice piata daca nu cumva il ai chiar in gradina ta. Pe langa faptul ca il poti folosi pentru a pregati anumite feluri de mancare, poti folosi mararul si pentru a trata anumite afectiuni. Sau pentru a scapa de anumite probleme suparatoare. Iata cum scapi de sughit cu ajutorul mararului si cum te mai ajuta acest aliment.

Pentru a scapa de sughit si spasmele digestive, incearca sa folosesti mararul. Ia cateva tulpini de marar si mesteca-le. Oamenii au inceput sa foloseasca acest truc in Evul Mediu. Scopul era acela de a tine la distanta disconfortul mesenilor care luau parte la banchete. Mai exista si o alta varianta, la fel de eficienta. Ia o lingurita de seminte de marar si pune-le intr-o cana in care ai pus apa clocotita. Lasa cana acoperita timp de zece minute. Apoi strecoara amestecul si bea-l.

Mararul poate fi folosit si pentru a trata alte probleme. Spre exemplu, daca suferi de dischinezie biliara, te poate ajuta. Tot ce trebuie sa faci este sa bei de doua ori pe zi, timp de doua saptamani, 50 de ml de suc de marar. Mararul este eficient si in cazul cistitelor. Pentru a trata aceasta afectiune, este indicat sa urmezi o cura cu suc de marar. Bea de doua sau de trei ori pe zi 50 de ml de suc de marar. Curele trebuie sa dureze timp de doua saptamani.

Persoanele care au probleme cauzate de balonare, ar putea incerca, de asemenea, sa foloseasca mararul. La fiecare masa este indicat sa se consume cate o lingurita de marar proaspat. Incercati sa il tocati cat mai fin. Cura trebuie sa dureze o luna pentru a-si face efectul. Asadar, mararul este un aliment pe care il poti folosi pentru a scapa de anumite probleme de sanatate. Il poti include in meniul tau, sau poti urma anumite cure precum cele mentionate mai sus.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img