joi, 28 martie, 2024

Trucuri cu care o femeie poate seduce orice barbat

Distribuie:

Publicat:

Cine spune ca trebuie sa porti un trening vechi si ponosit atunci cand mergi la sala? Cu endorfinele “agitate”de la exercitii si un costum de fitness lucios si mulat, e absolut normal sa gandesti: “Uau, ce forme!” cand treci prin fata oglinzilor.

Nu e nimic mai sexy decat sa-ti demonstrezi increderea in tine, apreciind sincer fizicul altor femei. Cu prima ocazie cand observi o tipa marfa pe strada si esti cu iubitul tau, exclama: “Uite-o ce superb arata!”. Va fi placut surprins de reactia ta.

Dezordoneaza-ti cu atentie parul, in stilul sex-simbolului anilor ’60, Brigitte Bardot: buclele largi si neglijente cazute pe umerii tai goi ii vor starni cheful de giugiulit.

Barbatii urasc momentul cand, imediat dupa sex, sari din pat infasurata in cearsaf si te repezi spre baie. Incearca urmatorul scenariu: la finele partidei, intinde-te langa el ca o pisica alintata si apoi strange-ti jucaus hainele imprastiate pe covor. Mai mult, paseste spre baie cu siguranta unui model pe catwalk-urile de moda Victoria’s Secret.

Regula stricta: intotdeauna comanda si desert la prima intalnire si arata-te dispusa sa-l imparti cu el.

 Cateodata e mai incitant pentru el doar sa-ti simta pielea dezgolita decat sa te vada in costumul Evei. O rochie cu spatele gol ii va atata cu siguranta imaginatia si hormonii!

Nu ai motor si pantaloni din piele, nici patru copii cu Brad Pitt – dar ce ar trebui sa ai in comun cu Angelina Jolie? Aerul sexy-intelectual pe care ea il afiseaza este absolut irezistibil. Cu un corp minunat si un IQ pe masura nu vei trece neobservata!

Renunta la “uniforma” obisnuita de seara, jeansi skinny si top glam. Adopta in schimb un look sexy, provocator, purtand cu dezinvoltura un costum clasic negru, sutien dantelat si pantofi rosii cu tocuri interminabile.

Aparent din politete, vorbeste-i suficient de incet cand te afli impreuna cu el intr-un loc zgomotos. Aplecat spre tine, raspunde-i abia soptit, atingindu-i lobul urechii cu buzele. Senzatia ii va provoca fiori pe sira spinarii.

Fa-i iubitului tau poze cu telefonul mobil cand iese de la dus sau cand se schimba pentru sport… si arunca-i aluzii “neobrazate”, inspirata de trupul lui gol. Fa in asa fel incit sa te “surprinda” cand ii savurezi imaginile nude. Se va simti deopotriva flatat si incitat!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img