joi, 25 aprilie, 2024

Trucuri interesante cu ulei de cocos

Distribuie:

Publicat:

Borcanelul cu ulei de cocos poate fi salvarea ta in foarte multe situatii. Ten, par sau unghii, el ajuta la recapatarea sanatatii si aspectului fin si totodata puternic. Cu cateva picaturi (sau linguri), poti face adevarate minuni.

Balsamul ideal. Sunt o multime de produse de ingrijire care se lauda cu uleiul de cocos ca ingredient principal. Ai putea sa le folosesti sau sa mergi direct la sursa. Incalzeste usor uleiul si aplica-l pe par, apoi inveleste-l intr-un prosop si lasa-l peste noapte sa-ti ingrijeasca parul. Fa acest tratament de doua ori pe luna si parul va fi mai sanatos, mai stralucitor, fara matreata si va creste mai repede. Iata cate beneficii exista intr-un singur tratament!

Demachiant delicat. Cand ai ramas fara demachiant sau pleci in concediu, uleiul de cocos poate fi produsul cu foarte multe intrebuintari, mai ales ca se gasesc si recipiente mici. Machiajul dificil de indepartat nu are nicio sansa in fata acestui miracol uleios. Pune pe varful degetului putin unt sau ulei (untul se transforma in ulei la temperatura camerei sau incalzit putin) si maseazapleoapa, apoi sterge cu un servetel sau o discheta demachianta. Curata si hidrateaza zona ochilor.

Curata urmele de vopsea. Cine foloseste o vopsea inchisa la culoare, mai ales negru sau rosu, stie cat de greu se indeparteaza petele de pe piele. Uleiul de cocos iti este aliat si in aceasta situatie. Il poti aplica inainte de vopsea, pe conturul parului si pe urechi, in strat mai gros, sau poti prepara o solutie din bicarbonat de sodiu si ulei de cocos in parti egale, pe care s–o folosesti pentru a curata pielea patata. Este o solutie naturala care nu ataca sau afecteaza pielea, ci, dimpotriva, o curata si o hidrateaza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img