sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tudor Constantinescu, dat in judecata de Pro TV. Despagubiri URIASE

Distribuie:

Publicat:

Tudor Constantinescu, retinut pentru evaziune fiscala, va fi dat in judecata de Pro TV, post cu care semnase un contract conform caruia urma sa jurizeze emisiunea Bake Off.

Tudor Constantinescu, fostul jurat de la TopChef si patronul mai multor localuri din Bucuresti, printre care si Chocolat, a fost retinut pentru evaziune fiscala. Procurorii sustin ca acesta ar fi prejudiciat statul cu foarte multi bani emitand bonuri fiscale de valori mici comparativ cu vanzarile din restaurante.

Pro TV este lovit in plin de acest caz. Tudor Constantinescu filmase deja primul sezon al noului show culinar Bake Off, ce urma sa fie lansat la inceputul anului viitor. Cum nu mai poate lansa o emisiune ce il are in rol pricipal pe un presupus infractor, Pro TV a trebuit sa filmeze din nou primul sezon, cu aceiasi concurenti, dar cu alt chef. Pierderile financiare depasesc, se pare, 700.000 de euro, astfel ca televiziunea isi va recupera o mica parte din bani dandu-l in judecata pe Tudor Constantinescu, urmand a cere despagubiri de 100.000 de euro, scrie Libertatea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img