sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tutun aromatizat pentru narghilea, confiscat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit intr-un autocar, ascunse intr-un compartimet pentru bagaje, 100 Kg de tutun aromatizat pentru narghilea.

Miercuri, 8 iunie, in jurul orei 03.00, la P.T.F. Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul roman Pavel R., in varsta de 41 de ani, domiciliat pe raza judetului Iasi, conducand un autocar marca Setra, inmatriculat in Romania.

In baza profilului de risc, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali  a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport. Astfel,  intr-un compartiment pentru bagaje aflat in spatele usii de intrare in autocar, au fost descoperite ascunse, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 100 de pungi care contineau tutun aromatizat pentru narghilea, avand o greutate totala de 100 Kg.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii bunurilor descoperite, in valoare de 9.200 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img