joi, 25 aprilie, 2024

Udrea: Nu s-a intamplat nimic nou in dosar

Distribuie:

Publicat:

Potrivit Cotidianului.ro,deputatul Elena Udrea a declarat vineri ca dosarul care a venit in aceasta saptamana la Parlament nu are legatura cu ea, pentru ca nu s-a ocupat de campania electorala din 2009, transmite Cotidianul. “Dosarul il am de acum doua saptamani, nu s-a intamplat nimic nou in acest dosar, deci la fel de bine aceste acuzatii puteau sa-mi fie aduse acum doua saptamani, cand mi-au fost aduse si celelalte”, a spus ea, la Palatul Parlamentului, unde a venit sa-si vada dosarul

Fostul ministru al Turismului a mentionat ca dosarul vizeaza campania prezidentiala si campania pentru referendumul cu 300 de parlamentari din anul 2009, campanii pe care nu ea le-a condus.

“Nu m-am ocupat de finantarea campaniei, acuzatiile care mi se aduc mie sunt despre faptul ca doua societati comerciale au facut sponsorizari platind facturi catre niste firme de publicitate si catre niste trusturi de presa si agentii de stiri. Sumele sunt in totalitate in jur de 300.000 de euro. Pai o campanie costa, o spun cei care le-au facut, cateva milioane, zeci de milioane de euro. Adica, pe bune, chiar vrea cineva sa cerceteze cum s-au finantat campaniile? Nu cred ca pe Elena Udrea trebuie sa o intrebe”, a adaugat ea.

sursa:Cotidianul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img