marți, 23 aprilie, 2024

Ultimul Trib. Dorian Popa a fost operat de urgenta! Detalii despre interventie

Distribuie:

Publicat:

Ultimul Trib – Dorian Popa a fost operat de urgenta, dar medicul care l-a operat a precizat ca miercuri vor fi scoase copcile, rana prezentandu-se ”bine”. Dupa momentele dificile prin care a trecut in Madagascar, Dorian Popa va fi co-prezentaror al emisiunii ”Xtra Night Show”, difuzata de postul de televiziune Antena 1. Debutul va avea loc chiar in aceasta seara.

Starea de sanatate este buna, a scris Dorian Popa pe contul sau de Instagram. El a ajuns direct pe masa de operatie dupa ce a revenit, accidentat, din Madagascar, dar toate acele momente dificile vor fi date uitarii in curand.

Interventia chirurgicala la care a fost supus a decurs bine, conform declaratiilor lui Ion Bogdan Codoran, medicul care l-a operat pe concurentul de la Ultimul Trib.

”Rana arata perfect. Miercuri scoatem copcile astea”, a mai precizat doctorul Ion Bogdan Codoran.

Ultimul Trib – Dorian Popa a fost operat de urgenta, dar s-a aratat optimist inainte de operatie

„Accidentarea a avut loc aici in momentul in care osul a iesit asa in afara. Ma bucur ca nu a perforat pielea aici. Plecam sigur, da? Eu sunt gata in 10 minutele. Cam asa arata piciorusul cu atela pusa, avem carjele gata aici si din cate stiu in aeroport o sa ne astepte asistenta care o sa ma ajute pe parcursul zborurilor”, explica Dorian, inainte sa paraseasca Ultimul Trib.

Dorian Popa s-a aratat optimist inainte de a ajunge in Romania, consemneaza a1.ro. Vedeta a trecut cu usurinta peste dureri si a reusit sa pastreze un tonus ridicat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img