vineri, 19 aprilie, 2024

Umilinta suprema pentru primarul Husului: obligat sa isi ceara scuze publice de fata cu un politist!

Distribuie:

Publicat:

Luni, 10 iulie, la prima ora a diminetii, la sediul Primariei Husi a avut o sedinta de indata a Consiliului Local. Pe ordinea de ordinea de zi au fost 3 puncte. La inceputul intrunirii, Ioan Ciupilan, s-a ridicat in picioare si vizibil indignat si fara vreo urma de parere de rau, a citit de pe o hartie, chiar daca cei prezenti afirma ca mai mai mult a mormait cateva asa zise pareri de rau si scuze. Aceastea ar fi fost adresate doamnei consilier din opozitie – Catalina Popa. De fata a fost si un politist din cadrul Sectiei de Politie Husi care a consemnat totul intr-un proces verbal.

Ioan Ciupilan, edilul municipiului Husi, a fost efectiv obligat de catre in judecator din cadrul Judecatoriei Husi sa isi ceara scuze publice intr-un dosar de purtare abuziva. Totul s-a petrecut in dimineata de 13 septembrie 2017, cand o discutie contradictorie pe baza unor proiecte de hotare a degerat si s-a ajuns pana la momentul in care edilul husean a numit-o pe consiliera “animala dracului”. VEZI TOATE DISCUTIA IN VIDEO DE MAI JOS ORI CLICK AICI

Catalina Popa a avut o reactie dura pe pagina sa de socializare.

“Astăzi, Primarul, într-un stil ”bărbătesc” specific, și-a cerut un fel de scuze pentru cele întâmplate în ședința din 13.09.2017. Era termenul limită în care trebuia să o facă (probabil, asta justifica și urgența ședinței de astăzi). Ce nu am înțeles din acea înșiruire de cuvinte, pe care le citea de pe o foaie de hârtie, era dacă alegațiile privind ”deviațiile pe subiecte de natură politică”, erau un fel de autocritică, sau încerca să se disculpe, imputându-mi mie propriile sale divagații. Oricum, sunt frecvente aceste fracturi de logică în cazul său. Ceea ce este demn de remarcat, în toată această mascaradă, este faptul că niciun reprezentant al presei nu a fost de față cât și faptul că, pentru a-și cere scuze, a avut nevoie de un text scris, pe care l-a citit greoi, în maxim un minut, în timp ce pentru a profera injurii, calomnii și expresii obscene, nu are nevoie de texte scrise; pentru așa ceva are cuvintele la el mereu și poate să o facă preț de o oră, fără să se repete. De față, a fost și un așa zis agent de poliție, îmbrăcat în civil, care mi-a cerut la finalul ședinței, să-i semnez un proces verbal pe care l-a întocmit în acest sens. Puteam să nu-l semnez, că nimic din ținuta persoanei nu sugera că ar fi agent de poliție, totuși l-am semnat fiindcă mi-a fost mie rușine de postura în care a fost pus. Nu știu dacă există o singură persoană, din cei prezenți, care au perceput această ”scenetă” ca pe un mod de a prezenta sincer scuze, nu știu nici dacă acest domn polițist a fost pătruns de ”emoția momentului”, sau pur și simplu a îndeplinit o formalitate, dar țin să le amintesc tuturor că, a distruge un om, a-i călca în picioare demnitatea prin abuz de putere, nu se rezolvă printr- o simplă formalitate iar o soluție indulgentă nu poate decât să încurajeze aceste abuzuri și poate chiar să le amplifice. E doar o chestiune de timp, pentru cine va fi următoarea victimă, și o chestiune de conștiință, pentru cine tolerează așa ceva.
Mai mult, pentru această ședință de îndată, nici macar la acest moment, ora 12:36` nu apare publicat pe pagina oficială a primăriei, anunțul de convocare a ședinței de astăzi dimineață. Nu știu care este motivul acestei discreții absolute, poate rușinea de a –și prezenta public scuze, la cererea procurorului? Bine că nu are rușine când comite faptele!!! “ posteaza consiliera in mediul online

Nici Nelu Tataru, presedintele PNL Vaslui nu a lasat momentul acesta nemarcat, acesta a avut o reactie dura in mediul online :

*** Azi, in sedinta de Consiliu Local, primarul Ioan Ciupilan s-a facut de ras, mult mai tare decat in sedinta din 13 septembrie 2017, daca isi inchipuia cineva ca ar fi posibil una ca asta!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img