vineri, 29 martie, 2024

Un actor celebru isi prevesteste MOARTEA: „Voi parasi lumea fara regrete”

Distribuie:

Publicat:

Un celebru actor face o declaratie infricosatoare. Acesta vorbeste despre momentul in care va muri si face o declaratie pe care multi n-ar putea sa o faca.

Actorul francez Alain Delon a declarat, intr-un interviu acordat revistei Paris Match, la implinirea a 60 de ani de cariera, ca va „parasi aceasta lume fara regrete”, transmite AFP.

Publicatia franceza Paris Match a scos pe piata, joi, o editie a sa speciala, consacrata celor 60 de ani de cariera ai veteranului actor.

„Viata nu imi mai ofera mare lucru. Am cunoscut tot, am vazut tot. Dar, mai ales, urasc aceasta epoca, ma face sa vomit”, a explicat actorul in varsta de 82 de ani.

Stiu ca voi parasi aceasta lume fara regrete”, a declarat Alain Delon

Totul la finalul interviului acordat vedetei TV Valérie Trierweiler, publicat sub titlul „Eu, Delon: interviul vietii sale”.

„Exista acesti oameni pe care ii urasc. Totul este fals, toata este falsa. Nu mai exista respect, nu se mai respecta cuvantul dat. Conteaza doar banii.

Auzi vorbindu-se despre crime pe tot parcursul zilei. Stiu ca voi parasi aceasta lume fara regrete”, a declarat Alain Delon.

Actorul a vorbit in acest interviu despre cariera sa, relatiile dificile cu familia, femeile pe care le-a iubit si prietenii pe care i-a pierdut.

CITESTE SI: Vadim Tudor, mesaj de dincolo de moarte. Este infricosator ce a putut sa prevesteasca

Vadim Tudor transmite mesaje de dincolo de moarte. Fiica lui Vadim, Lidia, spune ca tatal ei ii trimite mesaje dincolo de moarte, in care ii arata ce urmeaza sa se intample.

Fiica cea mare a Tribunului a povestit, in emisiunea Agentul VIP, de la Antena Stars, ca acesta a avut mereu vise premonitorii si ca si-a visat inclusiv inmormantarea.

“Tata avea niste vise, sa zicem, mai puternice, in care i se aratau intamplari din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist.

L-a visat in sicriu si el participa la inmormantarea lui. A visat-o pe mama lui fara o masea. De fiecare data cand ii aparea mama lui in vis, stia ca se va intampla ceva rau.

Si-a visat si inmormantarea. O multime de oameni duceau pe brate un politician imbracat in alb. Nu stia ca era el”, a spus Lidia.

Aceasta a dezvaluit ca dupa ce a murit tatal ei a inceput si ea sa aiba astfel de vise premonitorii

“Primul vis cu el a fost dupa sase luni. (…) Mama il viseaza aproape in fiecare noapte. (…) Primul vis era ca eram la o biserica, iar era pe patul de spital, exact asa cum l-am lasat.

S-a ridicat pe marginea patului si m-a intrebat cum mai merg lucrurile, cum ma descurc cu procesele. Ma gandeam, ‘Ce bine ca ma intreaba lucrurile astea reale’”, a mai povestit ea.

Lidia spune ca Vadim i-a transmis in vis cu ceva timp inainte ca va muri Regina Ana.

“Eram in curtea Manastirii de la Curtea de Arges, era multa lume, multa presa. Dintre ei, a aparut si tata. Am ajuns la el si l-am tinut de mana. Apoi, am intrat intr-un fel de castel si am stat de vorba.

Ma intrebam ce cautam noi la Curtea de Arges, dupa care a murit Regina Ana, dupa o luna. (…) Dupa, eram la mormantul lui, impodobit.

Si pe mormant erau panglici tricolore care formau numarul 18. N-am aflat nici pana in ziua de astazi ce au insemnat. Este singurul vis care nu s-a intamplat inca”, a mai spus Lidia Vadim Tudor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img