joi, 28 martie, 2024

Un adolescent de 16 ani si-a impuscat intreaga familie, chiar in noaptea de Revelion

Distribuie:

Publicat:

Un tanar de 16 ani si-a ucis intreaga familie chiar inainte de trecerea in noul an. Incidentul a avut loc in New Jersey, in Statele Unite ale Americii.

Scott Kologi, un adolescent de 16 ani, si-a impuscat familia cu o pusca semi-automata. In cumplita tragedie au disparut Steven, tatal in varsta de 44 de ani, Linda, mama in varsta de 42 de ani, si Brittany, sora criminalului, scrie The Sun.

In casa, la momentul producerii crimei, se mai aflau si bunicul lui Scott si fratele acestuia, insa, dinfericire, amandoi au scapat nevatamati. Oamenii legii nu au reusit inca sa determine inca care l-a impins pe tanar sa recurga la acest gest extreme.

Vecinii familiei sunt in stare de soc. Acestia nu pot crede ca adolescentula  fost capabil de o asemena crima odioasa. “Era cel mai cumsecade copil din lume. Nu ştiu ce s-a intamplat. Nu era deloc violent. Mereu zambea”, a declarat Jose Rios, vecinul familiei, pentru New York Post. Potrivit sursei citate, adolescentul ar fi suferit de autism. Scott a fost gasit vinovat de patru capete de acuzare de crima şi infractiuni cu arme de foc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img