vineri, 26 aprilie, 2024

Un angajat ANAF Vaslui, face legea in fata blocului . Barbatul se vede buricul pamantului – FOTO

Distribuie:

Publicat:

A devenit o regula nescrisa printre cetatenii care locuiesc la bloc in Vaslui ca cei care au masini si au state vechi in anumite imobile, sa se transforme in stapani ai parcarilor si ai anexelor. Au pus mana pe boxe, pe uscatoare, pe spatiile din fata scarilor si mai ales pe parcarile aglomerate si niciodata suficiente pentru numarul crescut al masinilor aparute. Sunt mereu revendicativi cu ceilalti, se considera sefi ai scarilor, ai blocurilor, ai parcarilor, si fiindca, intamplare sau nu, s-au aciuat pe diverse posturi prin institutii publice, fac uz de pozitia lor si nu se sfiesc sa-i ameninte , sa-i injure, sa-i intimideze si sa-i umileasca sistematic  pe cei despre care cred ca le „calca teritoriul” si le stirbesc din autoritatea autoimpusa.

Este si cazul unui locatar de la blocul 245 din Vaslui, Viorel Amarandei, care face legea dintotdeauna la el la bloc, decide cine si unde parcheaza, sfideaza pe toata lumea, face scandal si ameninta daca cineva „indrazneste” sa puna masina „pe locul lui”.

Angajat al ANAF Vaslui, spune peste tot ca nimeni nu poate sa-i faca nimic, sustine sus si tare ca nu-l intereseaza nici macar de Politie si ca parcheaza unde vrea el.

De ceva timp a inceput sa puna biletele in geamurile masinilor parcate pe locul despre care sustine ca este al lui. „Nu mai parca aici, n-am loc de tine!” sau „Nu mai parca pe locul meu, eu sunt aici de 20 de ani” sunt doar cateva dintre mesajele primite alti locatari.

Ca sa-si determine vecinii sa nu mai parcheze pe locul lui, individul a inceput sa puna moloz, nisip, galeti sau cutii cu deseuri pe locul sau, ca sa-l poata tine ocupat.

A fost sanctionat de reprezentantii Politiei Locale pentru depozitare ilegala de deseuri in spatii publice, dar tot nu s-a linistit.

La incercarile locatarilor de a purta discutii civilizate, in care acestia au incercat sa-i sugereze ca ar putea sa cumpere un loc de parcare pentru a evita situatiile neplacute, personajul in cauza devine agresiv, injura si ameninta, de ca si cum toata lumea ar fi datoare sa se comporte dupa cum vrea el.

„L-am intrebat de ce imi lasa biletele in parbrizul masinii, de ce ma ameninta, iar cand a auzit, a devenit agresiv, m-a facut sobolan, gunoi, a trecut la amenintari si alte injurii. Mi-e frica pentru mine si pentru familia mea”, spune unul dintre locatarii de la blocul 245.

Pe numele barbatului a fost depusa o plangere pentru amenintari si injurii. Ramane de vazut cum va sanctiona Politia comportamentul deplasat al acestui pesonaj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img