joi, 28 martie, 2024

Un barbat a facut un ocol de peste 600 de kilometri pentru a ajuta o necunoscuta sa ajunga la mama ei care era pe moarte!

Distribuie:

Publicat:

Un sofer britanic a condus 644 de kilometri, pentru a ajuta un cuplu strain sa isi viziteze o ruda aflata pe moarte. Gestul sau a venit dupa ce masina in care se aflau cei doi a fost implicata intr-un accident, pe autostrada dintre Edinburgh si Cambridge.

Cei doi soti, Ron Gillies, in varsta de 77 de ani, si Sharleen Gillies (58 de ani), se deplasau catre Cambridge, pentru a-si lua ramas bun de la mama femeii, inainte sa moara, relateaza BBC.

Doar ca, pe Autostrada 19 (A19), in orasul Stockton-on-Tees, acestia au suferit un accident rutier usor, insa fara posibilitatea de a se deplasa mai departe cu masina lor.

Dean Moore, un sofer aflat in trafic in acel moment, i-a vazut pe marginea drumului si a auzit povestea doamnei Gillies care se temea ca nu va mai prinde ultimele ore din viata mamei sale, care era bolnava.

In acel moment, barbatul (40 de ani) nu a stat pe ganduri si i-a dus pe cei doi la destinatie, 322 de kilometri – dus si 322 de kilometri – intors, refuzand orice oferta de plata.

„Erau intr-un fel de stare de soc, la telefon cu compania de asigurari, care nu parea sa ia in considerare circumstantele lor speciale. Asa ca am spus… masina este doar un pic de metal, cel mai important lucru este sa va vedeti mama. Drumul a durat patru ore, am ajuns acolo inainte de miezul noptii (duminica spre luni – n.r.). Am facut ceea ce ar fi facut oricine altcineva”, a spus el, cu modestie.

Femeia a murit a doua zi dupa aceasta intamplare, astfel ca fiica sa a ajuns la timp pentru a-si lua ramas bun de la mama sa.

„S-a intamplat duminica si ea a murit a doua zi, luni. Daca nu ar fi fost Dean, exista posibilitatea sa nu ajungem la timp. Nu pot sa spun in cuvinte ce a facut acel baiat pentru noi”, a declarat Ron Gillies, pentru Gazettelive.co.uk.

Domnul Gillies l-a sunat dupa aceea sa-i multumeasca, dar Moore a spus ca tocmai a facut ceea ce oricine altcineva ar fi facut.

„Oamenii primesc recompense pentru diverse lucruri, cand isi fac doar jobul, in timp ce acest baiat nu ne cunostea, nu era jobul lui sa ne ajute”, a afirmat domnul Gillies.

In schimb, eroul celor doi soti a spus ca nu merita atata atentie pentru un gest simplu si normal, asa cum sustine el.

„Evident, am lasat o buna impresie si ma bucur pentru asta”, a mai spus Dean Moore.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img