vineri, 29 martie, 2024

Un copil de 16 ani si-a rapit sora in varsta de 9 ani si i-a cerut mamei recompensa in schimbul ei. Unde o tinea si cine l-a ajutat

Distribuie:

Publicat:

Baiatul in varsta de 16 ani si-a rapit sora in varsta de 9 ani, iar complice i-a fost un alt adolescent, un amic de aceeasi varsta. Un adolescent din Chisinau risca ani grei de inchisoare, dupa ce si-a rapit propria sora si i-a cerut mamei sale recompensa in schimbul acesteia. Baiatul in varsta de 16 ani si-a rapit sora in varsta de 9 ani, iar complice i-a fost un alt adolescent, un amic de aceeasi varsta. Acestia i-au trimis femeii un mesaj anonim si ii cereau 3.500 de euro in schimbul fetitei. Fetita a disparut pe data de 10 octombrie, iar oamenii legii au retinut doi suspecti, unul dintre fiind chiar fratele fetitei, scriu cei de la Cotidianul.

Conform primelor informatii furnizate de Seful Directiei politie Chisinau, Corneliu Groza, copila a fost tinuta intr-un apartament inchiriat si nu prezenta semne de agresiune. Parintii copilei rapite sunt in divort, iar adolescentul nu mai locuia de ceva vreme acasa. Actualmente acesta se afla in arest preventiv in izolator, iar complicele sau a fost plasat in arest la domiciliu. Acestia isi recunosc vina partial. Cei doi adolescenti sunt acum cercetati penal si risca intre 10 si 13 ani de inchisoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img