joi, 28 martie, 2024

Un iesean a condus delegatia Romaniei la cel mai mare eveniment de mediu din lume – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Secretarul de stat in Ministerul Mediului, Ion Cimpeanu, a fost prezent in aceste zile pe continentul african, in Kenya, la o serie de dezbateri privind problemele de mediu.  Ieseanul a condus delegatia Romaniei, tara noastra fiind prezenta in mijlocul unor dezbateri si proiecte concrete legate de mediul inconjurator

"Cu ocazia UNEA 4(Nairobi, Kenya), cel mai mare eveniment de mediu de pe glob, am amenajat un stand de promovare a Romaniei, dat fiind rolul semnificativ jucat de tara noastra in negocierea si adoptarea rezolutiilor si faptul ca in acest an suntem si reprezentanti ai Uniunii Europene.

In fiecare zi am invitat demnitari si oficialitati de rang inalt din toata lumea “sa ne treaca pragul” si sa afle lucruri despre Romania frumoasa, fara a ne rezuma doar la aspecte privind cadrul natural si mediul inconjurator.

Astazi l-am invitat pe seful delegatiei din QATAR, secretarul de stat Ahmad Mohameed care a venit impreuna cu Domnul Ambasador Jabor Bin Ali Al-Dosari.

Cu aceasta ocazie am identificat noi oportunitati si coordonate de mediu in care guvernele tarilor noastre pot coopera sustenabil.
Adaug faptul ca oaspetii au fost impresionati de tot ce au aflat despre Romania" a mentionat Ion Cimpeanu, secretrar de stat in Ministerul Mediului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img