vineri, 29 martie, 2024

Un medic din Ramnicu Sarat isi consulta pacientii in functie de cum sunt imbracati: “Ne scuzati ca muncim ca animalele si nu avem timp sa ne luam costumul si cravata” – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Medicul Lucian Bontu din Ramnicu Sarat ar fi refuzat sa consulte un pacient pentru ca acesta nu era imbracat „adecvat”. Comportamentul medicului a fost inregistrat cu telefonul mobil de catre pacient.

Imaginile cu acest incident au fost publicate pe Facebook. Pacientul ii reproseaza doctorului ca refuza sa il consulte pentru ca are pantaloni trei sferturi. „Eu vin de la munca, va astept de trei ore”, spune pacientul.

„Lumea medicala din Ramnicu Sarat este redusa la tacere ca in vremea comunismului. Nu avem voie sa ne cerem drepturile, trebuie doar sa contribuim financiar si sa tacem! Acest asa numit doctor Bontu, marele neurochirurg al orasului, are dreptul sa ne injoseasca cum vrea el, sa ne vorbeasca cum vrea, iar daca am indraznit sa nu facem ca el si sa vvorbim toata lumea medicala a ridicat din umeri. Stimata conducere a spitalului municipal tin sa va reamintesc ca nu venim de placere la dvs iar dvs ati depus un juramant! Sa va fie rusine! Ne scuzati ca muncim ca animalele si nu avem timp sa ne luam costumul si cravata si indraznim sa venim in blugi la dvs! Nu venim de placere la spital iar mie personal nu o sa imi inchideti gura niciodata! RUSINE”, este comentariul postat la aceasta inregistrare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img