vineri, 29 martie, 2024

Un minor vasluian a talharit o batrana in varsta de 81 de ani.Femeia a fost amenintata cu un cutit

Distribuie:

Publicat:

Politistii de investigatii criminale au identificat un tanar de 17 ani, din orasul Murgeni banuit de savarsirea infractiunii de talharie, victima fiind o femeie in varsta de  81 ani.

Un minor vasluian a talharit o batrana in varsta de 81 de ani.Femeia a fost amenintata cu un cutit

Politisti din cadrul Politiei orasului Murgeni l-au retinut pentru o perioada de 24 ore pe I. Mihai, de 17 ani, domiciliat in satul Carja, suburbie a orasului Murgeni, acesta fiind banuit de comiterea unei infractiunii de talharie. Victima este o batrana, in varsta de 81 ani, din aceeasi localitate, despre care tanarul cunostea ca locuieste singura.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca in noaptea de 18/19 octombrie, I. Mihai a patruns in curtea locuintei persoanei vatamate, a desfacut becul care ilumina curtea, dupa care a patruns in imobilul femeii prin fortarea usii de acces.

Aici, a sustras dintr-un sertar suma de 100 lei, iar in momentul in care intentiona sa paraseasca locuinta a fost surprins de batrana care a inceput sa strige dupa ajutor. I. Mihai a amenintat femeia cu un cutit, solicitandu-i sa nu mai ceara ajutor, dupa care a parasit locuinta.

Politistii au probat activitatea infractionala lui I.Mihai, iar astazi l-au prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, respectiv Judecatoria Barlad cu propunerea de arestare preventiva. Instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad si a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile. Banii au fost recuperati de politisti si restituiti batranei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img