joi, 28 martie, 2024

Un nou caz de viol zguduie judetul Vaslui din temelii. O vasluianca de 15 ani ar fi fost violata, batuta si filmata

Distribuie:

Publicat:

Acuzatii grave facute de catre o familie de vasluieni. Mama unei fete de 15 ani sustine ca fiica sa a fost violată, rapita si in final șantajată cu o filmare pentru a fi supusa perversiunilor sexuale ori de cate ori ar fi dorit un individ. . Parintii copilei abuzate povestesc calvarul prin care a trecut aceasta si a tinut ascunsa fapta de rusine.

Pentru prima oara, agresiunea s-ar fi petrecut in urma cu cateva saptamani, cand, povesteste  copila, a fost lovita de catre un individ, arsa cu tigara si filmata in timpul unui act sexual. Iar mai apoi, in urma cu cateva zile, parintii copilei si-au scos, cu ajutorul poliției, fata din locuinta unui al doilea individ care o luase cu forta.

In urma cu doua saptamini, minora s-a intalnit la ea in sat cu un tanar de 20 de ani dintr-o comuna vecina, din Galati. Il cunostea prin mai multi apropiati, asa ca nu l-a refuzat cand acesta ar fi invitat-o la o plimbare cu masina. In autoturism mai era insa si un alt barbat.

Adolescenta sustine ca tanarul de 20 de ani a dus-o apoi pe un camp, unde a violat-o si batut-o, in timp ce prietenul lui filma intreaga agresiune. Victima spune ca ar fi fost amenintata ca daca povesteste cuiva ce a patit, imaginile vor fi postate pe Internet. Asa ca a tacut.

Duminica trecuta, insa, un alt barbat de 21 de ani, din aceeasi comuna cu primul, ar fi luat-o cu forta cu masina si a dus-o iar in judetul Galati, la el acasa. Aici, adolescenta povesteste ca a fost violata din nou. A scapat dupa ce parintii sai au anuntat politia si, impreuna cu agentii, au gasit-o in casa individului.

Copila sustine ca primul barbat pe care il acuza de viol a batut-o, a ars-o cu tigara si a zgariat-o cu cheile de la masina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img