vineri, 29 martie, 2024

Un nou scandal sexual zguduie lumea muzicala, la cel mai inalt nivel. Legendarul tenor Placido Domingo este acuzat de hartuire sexuala

Distribuie:

Publicat:

Un nou scandal sexual zguduie lumea muzicala, la cel mai inalt nivel. Legendarul tenor Placido Domingo este acuzat ca a hartuit sexual opt artiste si o dansatoare.

Faptele ar fi avut loc la sfarstul anilor '80, atunci barbatul ar fi avut un comportament indecent fata de cele noua femei si le-ar fi facut avansuri. Sapte dintre victime sustin ca au fost chiar lovite dupa ce i-au respins propunerile indecente.

Dupa ce informatiile au iesit la iveala, Opera din Los Angeles a anuntat deschiderea unei anchete, iar spectacolele pe care Placido Domingo urma sa le sustina pe marile scene din Statele Unite au fost anulate de catre organizatori.

José Plácido Domingo Embil (n. 21 ianuarie 1941, Madrid) este un tenor si dirijor spaniol. Este renumit pentru vocea sa puternica si versatila de cantaret liric sau tenor lirico-dramatic care i-a permis sa cante chiar si roluri de bariton, prin virtuozitatea artei sale vocale si calitatea interpretarii sale dramatice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img