miercuri, 27 martie, 2024

UN NOU SCANDAL ZGUDUIE BISERICA! O calugarita la Urgente! Sustine ca a fost agresata de staretul unei manastiri

Distribuie:

Publicat:

Imagini desprinse din Evul Mediu la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Satu Mare. Surse avizate au povestit ca aseara s-a prezentat la Urgente o femeie, imbracata in haine specifice calugaritelor, care s-ar fi plans personalului medical ca ar fi fost abuzata fizic, iar mai apoi lovita cu o ranga.

Dupa cateva zeci de minute petrecute pe holurile Unitatii de Primire Urgente, imediat dupa ce a primit primele consultatii medicale, femeia a ales sa paraseasca spitalul. Aceasta nu a mai stat sa i se faca investigatii medicale suplimentare.

Din cate se pare, femeia nu a inteles sa depuna plangere penala la Politie, ci pur si simplu a ales sa plece. Femeia nu a apucat sa spuna nici de la ce manastire ar fi, doar ca a fost agresata fizic de ”parintele staret”. Cert este ca putini i-ar fi dat dreptate femeii. Mai ales in acest mediu profund dogmatizat, in care orice ierarh pare un individ imaculat, imposibil de supus vreunui pacat atat de grav. Cei de la PresaSM au incercat sa afle mai multe detalii, dar femeia a disparut fara urma. Se pare ca nu avea niciun act de identitate asupra sa. Misterioase sunt caile vietii monahale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img